Huisarts Aalst | Moorsel | Huisartsenpraktijk De Sutter | Onze diensten »
Loader
 

Onze diensten

Empty section. Edit page to add content here.

Algemene geneeskunde

In onze praktijk kan jong en oud terecht voor acute of chronische problemen. Wij helpen u graag verder voor lichamelijke klachten, psychische klachten of sociale problemen. Om de zorg te optimaliseren, werken we regelmatig samen met verpleegkundigen, kinesitherapeuten, psychologen, diëtisten en specialisten. Uw gezondheid vormt onze prioriteit!

Bloedafname

Voor een bloedonderzoek bent u best nuchter.

Defensie en politie

Wij zijn aangesteld als arts voor defensie en politie.

Aangenomen geneesheer Politie Aalst / Moorsel

Bent u lid van het operationele kader van de politie en bent u op zoek naar een aangenomen geneesheer Politie Aalst / Moorsel? Bij Huisartsenpraktijk De Sutter kunt u terecht voor verschillende vormen van medische hulp. Onze artsen zijn erkend door de directeur-generaal van het personeel van de federale politie. Komt u langs bij dokter Peter De Sutter, dokter Jolien De Turck of dokter Laurien Dooms voor acute of chronische, lichamelijke, psychische of sociale problemen? Wij staan voor u paraat. Hou er rekening mee dat u bepaalde richtlijnen dient te volgen voor de correcte, administratieve afhandeling van uw doktersbezoek. Meer informatie over de te volgen procedure vindt u bij de medische dienst van de geïntegreerde politie, op de website smdpol.be.

Aangenomen geneesheer Defensie

Bent u rechthebbende van Defensie? Dankzij de vrije keuze hebt u het recht om een zorgverstrekker aan te stellen voor de behandeling van uw medische klachten. Defensie komt dan tussen in de kosten. Bij Huisartsenpraktijk De Sutter zijn we niet enkel aangenomen geneesheer Politie Aalst, maar ook aangenomen geneesheer voor Defensie. Hebt u bepaalde gezondheidszorgen nodig, dan kunt u dus bij ons terecht. Gelieve uw dienstidentiteitskaart of identificatiekaart CDSCA mee te brengen naar uw afspraak, zodat wij uw raadpleging administratief correct kunnen verwerken.

Afspraak maken? Online of telefonisch

Bent u op zoek naar een aangenomen geneesheer Politie Aalst / Moorsel of een aangenomen geneesheer Defensie? Dan kunt u probleemloos bij Huisartsenpraktijk De Sutter terecht voor verschillende diensten, van algemene geneeskunde tot ECG, pre-operatieve onderzoeken en vaccinaties. Maak uw afspraak zelf online via Doctena of contacteer onze secretaresse telefonisch tussen 8u30 en 12u30 op het nummer dat u bovenaan vindt. Onze praktijk is gelegen op de Opwijkse steenweg 17 in Moorsel, Aalst.

ECG

Alle artsen in onze praktijk beschikken over een ECG-certificaat.

ECG Aalst / Moorsel nodig?

Een ECG of elektrocardiogram is een test die de elektrische activiteit van uw hart meet. Hij kan een eerste indicatie van cardiale anomalieën geven. Bij een ECG worden verschillende elektroden op de borststreek geplaatst, ter hoogte van de hartstreek. Deze sturen signalen naar het apparaat bij elke samentrekking van uw hart. Het resultaat van de test is een hartfilmpje waarmee uw arts de werking van uw hartspier kan analyseren. Hartritmestoornissen, zuurstoftekort aan de hartspier, eerder hartinfarct en andere afwijkingen kunnen dankzij een ECG gedetecteerd worden. De procedure duurt maar enkele minuten en is volledig risico- en pijnloos. Op zoek naar ECG Aalst? Dan kunt u terecht bij de artsen in onze praktijk. Dokter Peter De Sutter, dokter Jolien De Turck en dokter Laurien Dooms beschikken elk over een ECG-certificaat.

Maak uw afspraak online of telefonisch

Onze praktijk is gelegen op de Opwijkse Steenweg 17 in Moorsel. Voor een ECG Aalst kunt u terecht bij een van onze artsen. Wilt u een afspraak maken om een ECG te laten uitvoeren of de resultaten te bespreken? Dat kan telefonisch tussen 8u30 en 12u30. Onze secretaresse Veerle zal uw afspraak inboeken. U kunt ook uw afspraak zelf maken via de online tool.

Waarvoor kunt u nog bij ons terecht?

Naast ECG Aalst kunt u in onze praktijk in hartje Moorsel terecht voor verschillende medische diensten: acute en chronische problemen, bloedafname, gynaecologisch onderzoek, hechting van snijwonden, pre-operatieve onderzoeken, reisadvies en vaccinaties. Uw gezondheid vormt onze prioriteit, dag in, dag uit. We werken bovendien regelmatig samen met verpleegkundigen, kinesitherapeuten, psychologen, diëtisten en specialisten. Op die manier kunnen we continu de zorg verbeteren. Bent u op zoek naar een aangenomen geneesheer Politie Aalst of Defensie, dan kunt u ook bij ons terecht.

Gynaecologisch onderzoek / zwangerschap

Voor uitstrijkjes, anticonceptie, opvolging tijdens de zwangerschap en menopauzale klachten kan u bij onze artsen terecht.

Pre-operatieve onderzoeken

Voorafgaand aan een operatie kan het noodzakelijk zijn om een bloedonderzoek en een hartfilmpje (ECG) te verrichten. Hiervoor maakt u best twee opeenvolgende afspraken. De medische vragenlijst, die u vooraf krijgt van de specialist, kan u indien gewenst samen met uw arts invullen.

Hechtingen en snijwonden

Snijwonden kunnen in de praktijk gehecht worden. Zo bent u meteen geholpen. Daarnaast voeren wij ook kleine heelkundige ingrepen uit (bijvoorbeeld wegname van huidvlekjes). Bespreek dit vooraf met uw arts.

Reisadvies

Voor reisadvies kan u bij ons terecht: we bekijken samen met u welke vaccinaties en medicatie aangewezen zijn.

Pediatrie

Ook kindjes zijn bij ons welkom, zowel voor opvolging als bij ziekte.

Vaccinaties

U kan uzelf of uw kind bij ons laten vaccineren. Sommige vaccins zijn aanwezig in de praktijk. U kan dit vooraf navragen bij uw arts of bij het medisch secretariaat. Vaccins worden het best in de koelkast bewaard.

Maak een afspraak online